Microsoft navodno ponovno pokušava oživjeti mobilni operacijski sustav

Microsoft navodno ponovno pokušava oživjeti mobilni operacijski sustav

Ovoga puta nazvan Andromeda OS, priča se kako bi nova mobilna inačica sustava zajedno s preklopnim smartphoneom mogla na tržište vratiti Microsoft brand.Po internetu već duže vrijeme kruže glasine o premium smartphoneu od Microsofta čiji su patenti otkriveni te se smatra da bi upravo on mogao biti dugo očekivani Surface phone. Prema svemu sudeći, nalikovao bi minijaturnom Surface tabletu s pripadajućom preklopnom tipkovnicom. Sada sus e na Microsoftovom storeu pojavile naznake da se isprobava funkcionalnost aplikacija koje bi radile na Andromeda operacijskom sustavu za nove mobitele od Microsofta.

Navodno se radi o hibridnom operacijskom sustavu koji bi približio mobilnu i desktop platformu, no za više informacija ćemo ipak morati još malo pričekati.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Microsoft navodno ponovno pokušava oživjeti mobilni operacijski sustav - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.