Top 5 back-to-school mobitela

Top 5 back-to-school mobitela

Vrijeme je za povratak u klupe, a ako smatrate da vašem omiljenom uređaju treba osvježenje, pravo je vrijeme da ga i nadogradite.

 

Pametni telefoni neizostavan su dio naših života, a ovisno o tome koliko su nam bitni, birati ćemo i koliko smo spremni na njih potrošiti. Srećom, mid-range segment nudi neke uistinu atraktivne modele za trženu cijenu te će se svaki korisnik moći pronaći u nekom od njih. Ako vam se i tijekom ljeta dogodila mala nezgoda s dosadašnjim uređajem, vjerujemo da mobiteli s liste uistinu neće razočarati. Skupili smo pet primjeraka koji u svojoj ponudi imaju neke uistinu Premium funkcije i mogućnosti, no imajte na umu da zbog cijene uređaja negdje drugdje kaskaju za skupljim verzijama. Svi će vam poslužiti bez problema, a osim performansi gledali smo i druge dvije najvažnije stvari, a to su naravno kamere i ekran.

 

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Top 5 back-to-school mobitela - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.