Predstavljen DJI Osmo Mobile 3

Predstavljen DJI Osmo Mobile 3

DJI je poznata firma u svijetu kako dronova, tako i tehnologije stabilizacije videa. Na svojim dronovima spoj tih tehnologija daje vrhunske snimke, a za mobilne korisnike Osmo modeli pravo su riješenje.

DJI je poznat po svojim gimbalima, a maleni gimbali za mobitele sada su dobili i svoje treće izdanje. Osmo mobile 3 unaprijeđuje sve nedostatke prijašnjih modela kako bi korisnici imali vrhunsko iskustvo korištenja.

Gimbali imaju jednostavan zadatak: jednom kada namjestite poziciju mobitela, bez obzira na pomicanje vaše ruke, horizont snimanja mora uvijek ostati stabilan i jednak, to jest snimka se ne smije "naginjati".

 

Osmo Mobile 3 6 1480x1362

 

To uvelike pridodaje stabilizaciji snimke, no pokreti gore-dolje od hodanja i dalje će biti preneseni, radi čega je dodatna stabilizacija uređaja uvijek dobrodošla.

Prijašnji modeli su ovaj zadatak uspješno obavljali, no korisnici su se žalili na druge stvari. DJI je tako novi OSMO napravio daleko kompaktnijim i lakšim, te se može pospremiti preklapanjem poput novijih dronova. Uz sve to, pala mu je i cijena.

 

Osmo Mobile 3 4 1480x1480

Baterija traje i do 15 sati dok sepuni jednostavno putem USB-C utora bez posebnih zahtjeva. Naravno, dolazi sa svojom MIMO aplikacijom koja mu daje i brojne pametne mogućnosti.

Jedan od glavnih prigovora je bio i prebacivanje načina snimanja iz portreta u lanscape, koji sada jednostavnim trostrukim pritiskom gumba odmah okreće mobitel.

 

Osmo Mobile 3 1 1480x1480

Cijena vani kreće od 119 dolara za osnovni, paket do 139 dolara za torbu i tronožac.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen DJI Osmo Mobile 3 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.