Nova revizija PS5 Digitalne verzije donosi fizičke promjene

Nova revizija PS5 Digitalne verzije donosi fizičke promjene

Nova generacija konzola izašla je na velika vrata i sa velikim nestašicama koje još danas nisu u potpunosti razriješene. Izgleda kako nova verzija konzole donosi unutarnje fizičke promjene.

Nove verzije PlayStation 5 Digital Edition konzole uskoro će se naći i na našim policama, a što je točno novo neće biti očito na prvi pogled. Promjene ne možemo nazvati značajnima, no možda glavna promjena, iako malena, znači puno.

Postolje koje je potrebno kako bi PlayStation 5 stajao uspravno ili bio polegnut na njega se prikvači jednostavnim vijkom. To znači da instalacija nije "tool-less" već će svaka promjena biti zadatak za sebe. Nove konzole implementirati će trik kojega koristi većina monitora, a to je vijak koji se može jednostavno pričvrstiti rukama bez potrebe za alatima.

Nova verzija također je lakša za čak 300 g što znači da su vjerojatno uvedene promjene oko implementacije hladnjaka, no za točne detalje ipak treba pričekati dolazak novog primjerka u ruke osobe spremne za detaljnu analizu sustava.

Podsjetimo, nova konzola za sada ima samo par novih naslova, no unaprijeđenja koja smo vidjeli podižu gaming na novu razinu, pogotovo kada pričamo o upravljanju sa novim kontrolerima koji svojim feedbackom daju još detaljnije povratne informacije iz igara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nova revizija PS5 Digitalne verzije donosi fizičke promjene - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.