Synology NAS-0 Vaše rješenje za hibridni ured - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Synology NAS-0 Vaše rješenje za hibridni ured

Synology NAS-0 Vaše rješenje za hibridni ured

DSM 7 je nova nadogradnja operativnog sustava za Synology NAS uređaje koja uz više od stotinu dostupnih aplikacija te poznate Synology Drive i  Active Backup opcije dodatan fokus stavlja na sigurnost i omogućuje novi sustav provjere autentičnosti

 NAS (Network Attached Storage) je inteligentni uređaj za pohranu povezan s vašom kućnom ili uredskom mrežom. Na NAS možete pohraniti sve datoteke svoje obitelji i kolega, od važnih dokumenata do dragocjenih fotografija, glazbene i video kolekcije. Korištenjem web preglednika ili mobilnih aplikacija možete pristupiti datotekama i koristiti razne usluge koje NAS nudi putem Interneta. Predstavljamo NAS i popratna rješenja iz Synologya.

Synology je kompanija koja je jedna od glavnih igrača NAS industrije, a ono što ove uređaje čini posebnima i drugačijima je operativni sustav ovog uređaja, Disk Station Manager (DSM). DSM pomaže korisnicima u upravljanju digitalnim podacima na više lokacija. Značajke uključuju instalaciju više stotina aplikacija  za upravljanje metapodacima, izradu sigurnosnih kopija podataka i virtualizaciju kroz Synology radnju za aplikacije koje se zove Package Center.

Synology schema

DSM također omogućuje administratorima dijeljenje datoteka s članovima tima na više platformi kao što su Windows, Linux ili MacOS kao i pravljenje korisničkih profila s dozvolama temeljenih na ulogama kako bi se osigurao siguran pristup datotekama. Zaposlenici, recimo, mogu sinkronizirati ažuriranja datoteka u stvarnom vremenu između više servera, računalnih sustava i javnih oblaka. Također, omogućuje tvrtkama izradu strategija oporavka podataka za zaštitu od kvara hardvera, prirodnih katastrofa i slučajnog uklanjanja podataka. 

Uz sve to, Synology je nedavno predstavio i  najnoviju nadogradnju DSM 7, koja se primarno fokusira na sigurnost, mogućnosti upravljanja sistemom i bolje servise za kolaboraciju. DSM 7.0 predstavlja ogroman korak naprijed za Synology NAS i SAN linije proizvoda. Probaj DSM 7 demo na ovoj poveznici

Kolaboracija u hibridnom uredu

Synology rješenja za pohranu dizajnirana su za pojednostavljivanje pohrane datoteka kombinirajući praktičnost i jednostavnost korištenja usluga u oblaku sa strogom kontrolom pristupa i upravljanjem podacima u lokalnim rješenjima.

 Synology Drive pruža sveobuhvatan pristup datotekama putem web preglednika ili mobilne aplikacije, a istovremeno pruža naprednu funkciju sinkronizacije datoteka za računalima. Sinkronizirajte važne datoteke izravno na računala pomoću Synology Drive klijent aplikacije za Windowse, Mac i Ubuntu. Dijelite datoteke interno i eksterno brzo putem sigurne veze za dijeljenje s lozinkom i zaštitom od datuma isteka.

Sigurnosne kopije za dodatnu sigurnost

Synology nudi poslovna rješenja za pravljenje sigurnosnih kopija potpuno besplatno bez skrivenih troškova dodatnih licenci, a naša preporuka je korištenje Active Backup for Business paketa za sveobuhvatnu zaštitu poslovnih podataka, centralizirajući zaštitu nad raznolikim IT okruženjem koje se sastoji od virtualiziranog okruženja, fizičkih servera, file servera i osobnih računala na arhitekturama Windows i Linux. Administratori mogu pojedinačno primijeniti željenu zaštitu putem centralizirane administratorske konzole, a sama destinacija sigurnosne kopije može biti vaš NAS kao on-premise rješenje ili Synology C2 cloud koji je u potpunosti GDPR sukladan na tržištu Hrvatske.

 Synology ABB

Zaštitite svu svoju podatke putem neograničenih sigurnosnih kopija za Windows i Linux uređaje, VMware i Hyper-V virtualne mašine i file servere

Synology edge rješenja za hibridni rad

Synology Edge proizvodi u oblaku, poput Synology rješenja za upravljanje pohranom, su jedno od najbrže rastućih rješenja na današnjem tržištu jer jedinstveno odgovaraju izazovima s kojima se moderna poduzeća moraju boriti.

Kao najveći NAS OS na svijetu, DSM jedinstveno kombinira interoperabilnost pohrane, sigurnosne kopije i zaštitu podataka te robusna rješenja za sinkronizaciju i suradnju kako bi se riješile sve prepreke u današnjim uvjetima rada na daljinu. Pored dobro poznatih rješenja poput Synology Drivea i Active Backup for Business paketa koje koristi više od šest milijuna korisnika svaki mjesec, DSM 7.0 donosi novosti poput usluge hibridnog oblaka kao što su Active Insight, koji je sjajno rješenje za nadzor i dijagnostiku samih NAS uređaja, Hybrid Share, koji kombinira fleksibilnost i sinkronizaciju pohrane C2 s lokalnim rješenjima i C2 Identity, hibridni direktorij u oblaku kao usluga za pojednostavljenje upravljanja domenama na više lokacija.

Pored toga tu su poboljšanja same platforme, poput podrške do 1 PB volumena za super velika storage rješenja. DSM 7.0 također uvodi sigurnosna poboljšanja u obliku sigurne prijave. Ovaj potpuno novi sustav provjere autentičnosti je ustvari intuitivni multi faktorski pristup Synology uređajima pod imenom Secure Sign in.

C2 nova rješenja i data centar

Najavljeni su također i novi C2 servisi i to: C2 Password, C2 Transfer, i C2 Backup kao rješenja koja adresiraju moderne potrebe za kontrolom i upravljanjem svim šiframa, dijeljenjem senzitivnih datoteka i pravljenjem sigurnosnih kopija Saas Cloud servisa.

Ideja iza ekspanzije C2 servisa je odgovor na potrebe hibridnih uvjeta rada te sam DSM 7 donosi rješenja za najbolje od on-premise i cloud arhitektura kao jedan proizvod. Najbolje od svega je što svi zainteresirani mogu svoje Synology NAS i Synology servise nabaviti putem mreže lokalnih partnera i distributera na ovoj poveznici

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Synology NAS-0 Vaše rješenje za hibridni ured - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.