Philips najavljuje inovacije na IFA 2015

Philips najavljuje inovacije na IFA 2015

Na sajmu potrošačke elektronike IFA 2015 koji se održava od 4. do 9. rujna u Berlinu, MMD (brand licencirani partner za Philipsove monitore) će na svom izložbenom prostoru u dvorani 22 pokazati nove modele i tehnologije Philipsovih monitora. 

Jedan od noviteta koji se ističe kod Philipsa je i prvi zakrivljeni monitor. Ovaj 34-inčni zakrivljeni monitor omogućuje široki kut gledanja, kristalno čistu sliku sa UltraWide Quad HD rezolucijom (3440 x 1440). Također sadrži i DTS Sound tehnologiju za bolju i kvalitetniju reprodukciju kod multimedije i igara. 

Osim ovog modela, bit će i Philipsov 27-inčni LCD monitor s UltraClear 5K rezolucijom. Ovaj monitor dolazi sa 14,7 milijuna piksela (5120 x 2880) i 5K rezolucijom koja sadrži četiri puta više piksela od QuadHD rezolucije. Od ostalih tehnologija sadrži i PerfectKolor (kojom podržava 99 posto Adobe RGB zadanog prostora boja), MultiVeiw, Flicker-free. Monitor ima ugrađenu web kameru i zvučnike. 

phillips za ifa 2015 2

Na sajmu će biti predstavljen i 27-inčni IPS-ADS Adobe RGB monitor s Quantum Dot Color IQ (koji pruža 50 posto više boja nego klasični LCD monitori, navodi službeno priopćenje). Ova tehnologija također koristi 25 posto manje energije nego ostale tehnologije. 

phillips za ifa 2015 3

Na sajmu predstavljaju i dvije nove tehnologije. Ambiglow Plus Base stvara aureolu svjetlosti koja se proteže oko baze koja je sinkronizirana sa slikom zaslona. Svjetlo je dostupno i kad je zaslon isključen te sami korisnici mogu podešavati boju i svjetlinu kako bi si stvorili vlastiti ambijent. Dodatne funkcije pružaju i stavljanje alarma za buđenje i spavanje uz svjetlo određene boje.

phillips za ifa 2015 4

Druga tehnologija je SoftBlue koja pomaže zaštiti očiju i smanjivanju njihovog umora kod izloženosti plavom svjetlu. 

Na sajmu u Berlinu, u dvorani 22, posjetitelji će imati priliku sami vidjeti i isprobati nove modele i tehnologije Philipsa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.