Najbolji elitni prijenosnici

Najbolji elitni prijenosnici

Kada cijena nije upitna, već se samo traži top kvaliteta već par godina u vrhu ultraprijenosnih snažnih i ultra kvalitetno izrađenih prijenosnih računala stoluje par modela.

Ovo je kategorija za one koji trebaju beskompromisno kvalitetno računalo za rad u pokretu.


Lenovo ThinkPad X1 Carbon 20KH007VSC

Ultra lagani premium ultrabook uz otpornost na kišu i prašinu ima kućište ojačano magnezijskim legurama. Vrhunske performanse i tehnologije poput Thunderbolta, sigurnosnih značajki i vrhunske tipkovnice čine ThinkPad savršenim radnim strojem. Ako se tome doda i do 15 sati trajanja baterije te brzo punjenje do 80% kapaciteta u samo šezdeset minuta, Carbon postaje poslovni predmet želja. Dizajn i kvaliteta izrade te odličan WQHD ekran su mu glavne prednosti, a tu je i ogroman SSD te snažni procesor i čak 16 GB RAM-a.

Plus: kvaliteta izrade, tipkovnica, baterija, performanse

Minus: samo integrirana grafika

Cijena: 18.999 kn

lenovo


Dell XPS 15 9570 N0549

XPS serija je premium dio Dell ponude, a 13 inčni model godinama je ponajbolji ultrabook na tržištu. I ovaj 15 inčni model ima podjednako kvalitetnu izradu, a za veći uređaj ima i impresivnu masu od 1,78 kg. Uz vrhunsku metalnu izradu, infinityedge ekran s tankim rubovima i odličnog prikaza tu je i vrlo jak hardver. Kombinaciju 512GB SSD-a i 16 GB radne memorije nadopunjuje jaki Core i7 procesor te dodatna grafička kartica spremna za igranje najnovijih igara.

Plus: performane, grafika, hardver, ekran

Minus: cijena

Cijena: 18.499 kn

Deell


HP EliteBook 850 G5

Premium prijenosnik u super kvalitetnom metalnom kućištu nosi jaki Core i7 osme generacije koji za brzo i responzivno korisničko iskustvo radi u kombinaciji sa 16 GB radne memorije i velikim SSD-om od 512 GB. Tu je i solidna grafička kartica s kojom ćete se moći i igrati. Glavna namjena mu je ipak moćni radni stroj u pokretu. Kvalitetna tipkovnica, baterija i ekran uz Bang & Olufsen zvuk te cijena osiguravaju mu Best Buy u premium kategoriji.

Plus: hardver, kvaliteta izrade, ekran, zvuk

Minus: slabija AMD grafika

Cijena: 14.599 kn

HP elite

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Najbolji elitni prijenosnici - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.