Proljetno čišćenje PC-ja: 5 koraka do boljih performansi - 4.0 out of 5 based on 1 vote
Proljetno čišćenje PC-ja: 5 koraka do boljih performansi

Proljetno čišćenje PC-ja: 5 koraka do boljih performansi

Održite svoj PC u TOP formi!

S obzirom da ionako dane moramo provoditi u kući, vjerojatno ste već probali većinu stvari da smanjite dosadu. Oni među nama kojima je gaming i do sada bio dio repertoara, malo se ipak bolje snalaze.

No, kakav god PC imali, pa čak i kod velikog broja laptopa, osnovno održavanje, pa čak i nadogradnja, unijeti će novi dah u performanse kompletnog sustava koji se zna ipak malo usporiti nakon nekog vremena.

Donosimo vam nekoliko savjeta, što softverskih, što hardverskih, kako biste mogli nastaviti punom parom i kada zatopli, a računalo počne vrištati od začepljenih filtera.

 

Ažuriranje5

Naravno, ono radi su PC entuzijasti sretni, nama otežava savjetovanje jer ipak mogućnosti, komponenti i kombinacija ima beskonačno, pogotovo kada pogledate unatrag osam godina.

Zato možda neće svaki savjet funkcionirati idealno za vas, no svakako se isplati imati ove informacije negdje u pozadini uma.

Prva i osnovna stvar prije samog članka je svakako razumijevanje da svi trebamo imati najnoviji operacijski sustav, što je za veliku većinu Windows 10 verzija 1909. U slučaju da ovdje padate, evo i prve stvari koju svakako treba učiniti.

 

(Stranica 1 od 3)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 3)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Proljetno čišćenje PC-ja: 5 koraka do boljih performansi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.