Šest najboljih DVB-T2 televizora! - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Šest najboljih DVB-T2 televizora!

Šest najboljih DVB-T2 televizora!

Danas započinje prelazak na novi standard emitiranje zemaljskog digitalnog signala. Novi DVB-T2 standard koji za dekodiranje koristi codec HEVC zamijenit će stari dobro poznati DVB-T. Ukoliko želite i dalje pratiti zemaljski televizijski program trebat će vam odgovarajući DVB-T2 prijamnik ili televizor s DVB-T2 tunerom.

Za sve one koji planiraju nabaviti novi televizor s DVB-T2 tunerom donosimo šest modela televizora koje se svakako isplati kupiti. Ovdje je riječ o poprilično novim modelima donose napredne tehnološke novotarije, te će vam osim mogućnosti praćenja DVB-T2 zemaljskog televizijskog signala, omogućiti i odličnu kvalitetu slike, moderne SMRT TV platforme kao i podršku za video standard najnovije generacije. Televizore smo podijelili u dvije kategorije odnosno na nešto naprednije i skuplje modele visoke klase, ako daleko cjenovno povoljnije mainstream modele televizora.

High end modeli

 

Samsung QE5590T
U kategoriji vrhunskih televizora visoke klase Samsungovi QLED modeli svakako svojim dizajnom, tehnološkim osobinama i kvalitetom slike zauzimaju posebno mjesto. QLED televizori se posebno ističu visokom maksimalnom razinom svjetline što ih čini pogodnim za korištenje u jače osvjetljenim prostorijama, a omogućuje im i odlične HDR performanse. Ovo je i odličan gaming TV koji se ističe brzim odzivom, malim input lagom i podrškom za FreeSync. Samsungovo softversko sučelje Tizen omogućuje jednostavno korištenje i uključuje velik broj naprednih opcija.

CIJENA: 15.999,00 kn

 samsung qe55q95t

Philips OLED805
Perjanica ponude ovogodišnjih modela Philipsovih televizora vrhunski je OLED televizor koji se ističe jedinstvenom kombinacijom odlične kvalitete slike i Philipsove tehnologije Ambilight. Tehnološki gledano podržava sve najnovije standarde kao što su Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG, HDMI 2.1, a Philips već neko vrijeme kod svojih televizora visoke klase kao softversko sučelje koristi Android TV, u ovom slučaju u verziji 9.0. Philipsov najnoviji procesor slike P5 AI Perfect Picture Engine omogućuje odličnu kvalitetu bilo da je riječ od SD, HD ili HDR sadržaju.

CIJENA: 11.400,00 kn

Philips 55oled805

LG OLED55CX3LA
Ovogodišnji LG-jevi OLED modeli iz popularne serije C dolaze s najnovijom verzijom web OS-a i tradicionalno nude vrhunsku kvalitetu slike. Treća generacija LG-jevog procesora slike Alpha 9 donosi nova unaprjeđenje i poboljšani upscailing, a ovaj televizor posjeduje i punu podršku za HDMI 2.1. Istaknimo i odlične gaming osobine koje ovaj televizor čine pogodnim za korištenje s najnovijom generacijom gaming konzola. Ukoliko tražite OLED televizor opremljen svim tehnološkim novotarijama po pristupačnoj cijeni, CX u 55-inčnoj verziji je vrlo dobar izbor.

CIJENA: 11.249,00 kn

lg cx553la

Mainstream modeli

 

Samsung UE65TU8072
U mainstream kategoriji ovaj se Samsungov televizor ističe odličnim omjerom cijene i mogućnosti, a posebno su cjenovno povoljni modeli veće dijagonale. Odlikuje se modernim dizajnom, a temelji se na VA matrici što mu omogućuje odličan kontrast i više nego pristojne HDR performanse posebno prilikom gledanja filmskog sadržaja. Također riječ je o vrlo dobro opremljenom televizoru koji dolazi s modernim softverskim sučeljem koje jamči jednostavno i lako korištenje. Vizualno ovo je vrlo atraktivan televizor koji svojim dizajnom nalikuje QLED modelima visoke klase.

CIJENA: 5.147,00 kn

samsung ue65tu8072

Philips 55PUS7805
Super povoljan Philipsov LED televizor u mainstream klasu donosi vizualno atraktivno Ambilight osvjetljenje, a za kvalitetu slike se brine Philipsov procesor slike P5 Perfect Picture Engine. Za jednostavno i brzo korištenje Philips se ovdje oslanja na Saphi OS koji je prije svega osmišljen kako bi maksimalno pojednostavio korištenje televizora. Provjerena tehnološka osnova ovdje po pitanju kvalitete slike daje vrlo dobar rezultat uz podršku za moderne standarde poput HDR10+. Kompletnu priču zaokružuje vrlo atraktivan dizajn što ovaj Philipsov model svakako čini jednim od isplativijih televizora u mainstream kategoriji.

CIJENA: 4.319,00 kn

Philips 55PUS7805

LG55UN81003LB
Ovogodišnja osvježena LG-jeva ponuda mainstream televizora uključuje i modele 8100 koji predstavljaju moderne i atraktivno dizajnirane 4k televizore pristupačne cijene. Osim dizajna ključna prednost ovih televizora svakako je najnovija verzija softverskog sučelja webOS koje omogućuje jednostavno korištenje i nudi veliki broj dostupnih aplikacija, a tu je i odličan daljinski upravljač magic remote. Istaknimo i veliki broj dobro organiziranih predložaka za prikaz slike, koji vam omogućuje da vrlo jednostavno dobijete najbolji moguću kvalitetu slike ovisno o prikazanom sadržaju.

CIJENA: 4.399,00 kn

lg55 ver 2

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Šest najboljih DVB-T2 televizora! - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.