Složite najbolji Home Office PC - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Složite najbolji Home Office PC

Složite najbolji Home Office PC

Kućni uredski PC za malo para

Složili smo atraktivan PC za “home office” namjenu koji lagano možete upgradeati u budućnosti, kada cijene grafičkih kartica postanu pristupačnije

U ovim teškim vremenima za bilo koga tko treba novo računalo, odlučili smo izvagati sve prednosti i mane te složiti idealno kućno računalo koje možete koristiti za rad od kuće, gledanje multimedije te lagani gaming. Ostavili smo i prostora da jednoga dana dodate grafičku karticu te probudite pravi potencijal ove mašine.

 Kod slaganja smo veliku pažnju dali cijenama komponenti koje se nude, a sukladno tome birali i dućane koji se nameću raznim akcijama, tako da će uporan kupac svakako uštedjeti ako dijelove naruči iz više dućana. U tom smislu nismo se puno posvetili vizualnim efektima RGB sustava, već smo pokušali naše računalo učiniti što tišim.

No, osim nade da će jednoga dana grafičke kartice pojeftiniti, ovo računalo složeno je i u cilju da samo po sebi home office korisnicima posluži dugi niz godina, s jasnim opcijama upgradea ako to bude potrebno. Glavna zvijezda je procesor koji se originalno prodavao ekskluzivno na OEM tržištu, no, kao i uvijek, s vremenom dođe i do tržišta pojedinačnih komponenti.

Pojasnit ćemo izbor pojedinih komponenata te logike koja nas je do njih dovela, potencijalne alternative te moguće nadogradnje za koju godinu. Također smatramo da je, ako imate višak sredstava, pametnije uložiti u bolju periferiju i monitor koji će pružiti veće benefite vama kao korisniku nego nekoliko postotaka brži, ali i skuplji procesor.

 

(Stranica 1 od 3)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 3)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Složite najbolji Home Office PC - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.