10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova - 5.0 out of 5 based on 1 vote
10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova

10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova

Iako možemo bez problema reći da je bilo koje vrijeme pravo vrijeme za pokloniti neki gadget svojim voljenima, dobro je imati i fiksni podsjetnik da je potrebno osvježiti neki od gadgeta na koji ste vi ili vađi voljeni ciljali.

Gadgeti su jedna od standardnih sekcija za poklanjanje, ovisno naravno o tipu osobe kojoj poklon i namjenjujete.

Pa bez previše odugovlačenja, prođimo sve ideje koje smo sakupili, zajedno sa linkovima na detaljnije recenzije samih proizvoda.

 

Thermaltake Level 20 RGB

Nova serija periferija od Thermaltakea pod "Level 20" imenom cilja na premium gaming iskustvo, a njihovu gaming tipkovnicu imali smo priliku i sami isprobati.

 

Dolazi sa standardnim užitkom tipkanja na mehaničkoj tipkovnici, a bonus je naravno u Cherry Silver switchevima sa ekstremno plitkom detekcijom pritiska tipke za one ključne gaming trenutke.

Tipkovnica se radi u dvije boje, pune je veličine sa dodatnim multimedijskim tipkama te garantiramo da ćete se apsolutno zaljubiti u valjak za kontrolu glasnoće.

Tipkovnica se kod nas može naći za oko tisuću kuna, a punu recenziju svakako pročitajte ovdje.

 

Bose Frames Alto

Bose je majstor u ugradnji zvučnika, bilo to u zidove, brodice ili sunčane naočale. Frames Alto jedan su od dva dizajna u kojem dolaze, a imaju i zamjenjive leće pa prema želji dolaze u nekoliko boja, a moguća je ugradnja i dioptrijskih leća.

 

No, glavna ideja su ugrađeni zvučnici u same naočale, zajedno naravno sa Bluetooth prijamnikom i baterijama. Lagano se povezuju sa aplikacijom te mogu zamijeniti klasične slušalice. Ne prekrivaju uši te vam tako osiguravaju bolje snalaženje u prostoru.

Dovoljno ih je rasklopiti da uparivanje započne, a gase se jednostavnim okretanjem naopačke, primjerice kada ih skinete i stavite na stol.

Kod nas se mogu vidjeti u novom Bose Premium dućanu, a cijena im je oko 1.800 kuna. Naravno, pročitajte punu recenziju za detaljnije specifikacije i opis.

 

eShark ESL-HS1 Koto

Gaming je teško zamisliti bez dobrih slušalica, djelom zato jer bi zvukovi brzo izludili apsolutno svakog ukućana. Bitne stavke ovakvih slušalica svakako su udobnost te solidan mikrofon kako biste mogli drugim članovima svoga tima pristojno priopčiti greške koje ste primijetili u njihovoj igri te ih zamoliti da ih ne rade.

 

No, cijene mogu uvelike varirati te se teško odlučiti za specifičan model. Zato nove slušalice domaćeg eSports Gaming brenda eShark dolaze po pristupačnoj cijeni te imaju sve što vam treba, od solidnog zvuka, elastičnog dizajna te ugodnih jastučića.

Mikrofon se lagano prilagođava, a glasnoću možete kontrolirati i kontrolorom na žici koja vodi do slušalica. Aluminijski držači osiguravaju da će konstrukcija dugo potrajati, a nema ni onog pucketanja kod plastičnih slušalica.

Kod nas se mogu naći u više dućana po cijeni od oko 350 kuna, no svakako pročitajte cijelu recenziju sa detaljnim specifikacijama i mogućnostima slušalica.

 

HyperX Cloud Mix

Kingstonova podgrupa specijalizirana za gaming pod imenom HyperX konstantno izbacuje popularne gaming proizvode. Slušalice pod Cloud imenom ističu se iznimno ugodnim dizajnom za višesatno nošenje sa idealnim pritiskom oko uha te velikim jastucima da se izbjegne neudobnost.

 

Cloud Mix su najnovije slušalice u ponudi sa standardnim Cloud izgledom, metalnim kućištem za dugi životni vijek te vrhunska reprodukcija zvuka kako u gamingu tako i glazbi.

Posebnost je integracija Wireless tehnologije te jednom kada gaming stane, slušalice možete nositi i vani zahvaljujući dvadeset-satnoj bateriji i Bluetooth tehnologiji.

Cijena ovih slušalica diže se u premium kategoriju te se kod nas mogu naći od 1.050 kuna. Svakako pogledajte naš detaljan članak sa specifikacijama i dojmovima ovdje.

 

BOSE Portable Homse Speaker

Kućni i uredski zvučnici značajno su se promijenili u zadnjih nekoliko godina. Od velikih drvenih kutija sada imamo sve manje zvučnike sa impresivnom snagom koji šire dobre vibracije u svim smjerovima oko sebe.

 

Prednost omnidirekcionalnih prijenosnih zvučnika je upravo ta da se mogu postaviti na neku centralnu lokaciju te se glazba svugdje podjednako čuje, za razliku od klasičnih zvučnika koji su obično pored zida te se moraju pojačavati kako bi glazba doprijela do svih kutova kuće.

Ovakav zvučnik uvijek možete prenijeti tamo gdje se nalazite, a ima dovoljno snage da izrazi duboke tonove, te pritom bude dovoljno tih za razgovor preko glazbe.

Naravno, kako se radi o premium brendu i cijena je nešto viša te se zvučnik kod nas može naći za otprilike 2.800 kuna. Pogledajte naša mišljenja na punoj recenziji ovdje.

 

Garmin VENU

Sport i rekreacija naravno imaju svojih gadgeta, a možda njabolji od njih su Garminovi satovi koji su specijalizirani za praćenje sportskih aktivnosti sa nepreglednim brojem opcija i funkcija koje se mogu dodatno proširiti putem aplikacije kao i ekstra dodataka.

 

Garmin VENU prvi je njihov AMOLED sat koji je idealan za rekreaciju u zatvorenom jer se tamo takav ekran dodatno ističe. Naravno, za one koji vrijeme provode u prirodi neće razočarati, no ima opcija sa specijaliziranim zaslonima.

Sat osim što prati vaše performanse, ima umemorirane razne vježbe koje vam pokazuje animacijama. Također savjetuje i intenzitet vašeg vježbanja na temelju vaše fizičke kondicije.

Možete ga pokupiti za oko 2.500 kuna, ovisno naravno o modelu. Cijelu recenziju svakako pogledajte ovdje za dodatne informacije.

 

Apple iPhone 11

Novi mobitel neće nikoga razočarati, a kada pričamo o uistinu posebnom poklonu, Apple se lagano ističe. Novi iPhone 11 ima ustinu vrhunske kamere, a zajedno sa najboljim procesorom na tržištu, nikoga neće ostaviti na cjedilu.

 

Model 11 dolazi sa dvije kamere, onom standardnom te ultrađirokom za slikanje scena u koje možete više toga "stisnuti". Naravno, otvara vam se i cijeli Apple ekosustav koji garantira vrhunsku sigurnost podataka kao i vrlo jednostavno korištenje.

Jedini minus je nedostatak AMOLED zaslona na standardnom  modelu, no niti IPS zaslon neće vas ostaviti ravnodušnima.

Cijena kod nas se kreće od 6.000 pa sve do 8.000 kuna, ovisno o modelu za koji se odlučite. Cijelu recenziju možete pročitati ovdje.

 

Samsung Galaxy Tab S5e

Vrhunski tablet od Samsunga namijenjen je mid-range tržištu te donosi vrlo moderan izgled kao i performanse. Smatramo da je tablet bitan dio svakog kućanstva, a tržište se miče dosta sporije nego ono mobilnih telefona. Samsung je napokon izbacio solidan mid-range uređaj koji ima moderne performanse.

 

Dobivate QHD zaslon sa Super AMOLED tehnologijom, odlične AKG zvučnike te uistinu tanko kućište. Lagano je prenosiv, a sa njime se mogu kupiti i dodatne maske te naravno tipkovnica.

Idealan je za surfanje i gaming te ima Snapdragon 670 procesor. Jednom kada počnete surfati po društvenim mrežama preko njega, niti jedan drugi uređaj neće vam biti dovoljno dobar.

Cijena Samsungovog tableta kod nas se kreće oko 3.000 kuna. Imamo i članak sa detaljnim testom kao i nizom detaljnih informacija kojima se možete informirati prije kupnje.

 

Razer Raiju Ultimate

Gaming periferija na računalima podignuta je na uistinu visok standard, no to ne znači da su konzole izuzete. Razer vam donosi svoju verziju kontrolera za PlayStation, kao i druge platforme.

 

Kontroler preuzima sve što je Razer naučio sa ostatka periferije te su svi gumbi napravljeni da budu izrazito jasni i imaju oštar klik pri pritisku koji nam se uistinu dopao. Naravno, svi gumbi i "gljive" napravljeni su sa premium materijalima ugodnim za korištenje.

Uz to, položaj tipaka nije fiksan, već se one mogu i premještati kako biste dobili idealan setup koji vam odgovara, a ne zaboravimo i na RGB rasvjetu koja se jasno ističe. Baterija je također izdržljiva, a model ima dodatne programabilne gumbe.

Kao i većina Razer proizvoda, i ovaj traži premium cijenu te se kod nas može naći za oko 1.400 kuna, ovisno o trgovini. Naše dojmove i specifikacije možete pročitati ovdje.

 

Apple Watch Series 5

Apple dominira tržištem pametnih satova, a kada njihov sat stavite na ruku lagano je vidjeti i zašto. Dizajn u prvo lice stavlja upravo lice sata koje ima vrhunski AMOLED zaslon. 

 

Potrudili su se dizajnirati veliki broj standardnih atraktivnih lica, te imaju naravno i store sa dodatnim modelima. Sat uz to može precizno mjeriti i brojne performanse tijela kao i vaše rekreacije.

Idealan je partner Appleovom mobitelu, no ako ga nemate, svakako uzmite LTE verziju kako biste ga mogli postaviti te koristiti aplikacije.

Sat u našim dućanima košta oko 3.500 kuna, dok LTE verzija prolazi za 5.000 kuna. Imamo i recenziju sata sa vlastitim mišljenjima te naravno detaljnim specifikacijama.

 

 

 

 

 

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

10 najboljih gadeta za last-minute poklon ovog Valentinova - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.