Usporedni test 6 najboljih true wireless slušalica

Usporedni test 6 najboljih true wireless slušalica

Potpuno Wireless iskustvo

Vjerujemo da nije potrebno naglasiti koliko nam glazba znači u životu dok dosadne i repetirajuće zadatke čini podnošljivima. Svugdje je nosimo sa sobom, bila to rekreacija ili putovanje, kako bismo si skratili duge sate.

 

Vrijeme za rekreaciju na otvorenom krenulo je punom parom, a kako bismo si olakšali izazov ili se potaknuli na probijanje granica, glazba ili druga vrsta audio sadržaja odličan su način za postizanje naših ciljeva.

To ne znači da wireless slušalice nisu za one koji ih jednostavno žele povezati s laptopom kako bi nesmetano pogledali najnoviju epizodu omiljene serije ili emisije. Dobar par slušalica ključan je dio za uživanje u glazbi u pokretu, a razvoj tehnologije omogućio je vrtoglav razvoj laganih i prijenosnih slušalica koje mogu ponuditi impresivan set mogućnosti, unatoč svojim dimenzijama.

Tako smo sakupili nekoliko bežičnih slušalica poznatih brendova kako bismo mogli vidjeti što sve nude i po kojoj cijeni. Jedno je sigurno, svatko može naći nešto za sebe na današnjem tržištu. Treba naglasiti kako se test odnosi na „prave“ wireless slušalice, to jest svaki zvučnik je jedinica za sebe te nisu međusobno povezani žicom, koja bi inače također bila slaba točka pri korištenju.

Ovakav dizajn nudi puno više slobode i možete biti sigurni da neće biti zapinjanja dok ih nosite. Ako pratite tehnologiju, lako je vidjeti brzi razvoj slušalica, koje sada već satima mogu raditi s vrlo malenom baterijom pomoću Bluetooth tehnologije.

Naravno, primarno pitanje većine korisnika bit će kako funkcioniraju za vrijeme kretanja, s obzirom na to da se samo drže na uhu. Stoga smo i na taj aspekt obraćali pažnju. Dok će neki htjeti što lakše i manje slušalice, drugima će biti bitna dugotrajnost baterija kako bi nesmetano slušali glazbu ili gledali video. Trećima je, uz performanse, bitan i dizajn, što uvelike ovisi o korisniku.

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test 6 najboljih true wireless slušalica - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.