Galaxy Z Flip Vs Mate Xs: Pogled u preklopnu budućnost - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Galaxy Z Flip Vs Mate Xs: Pogled u preklopnu budućnost

Galaxy Z Flip Vs Mate Xs: Pogled u preklopnu budućnost

Izaberite svoj dizajn

Pametni telefoni nekako su standardizirani posljednjih godina te već dugo možemo slušati kako je na tom polju nestalo inovacija. No, ova godina obilježit će veliki preokret u dizajnu i funkcionalnosti vaših omiljenih suputnika.

Od prvih glasina, preko nevjerice pa sve do prvih modela, put preklopnih mobitela bio je svakako uzbudljiv ali i neizvjestan. Kompanije na svoj način pokušavaju otkriti što točno napraviti s novim mogućnostima, a da se proizvod jednako dopadne prosječnom korisniku kao i hardverskim fanaticima poput nas.

Čuli smo i hrabre izjave kako su današnji preklopni mobiteli vjesnici dizajna koji će kroz par godina postati svakodnevica. Sada kreće utrka kojoj je cilj odrediti idealan način rada koji će masa prihvatiti, a imamo priliku isprobati kojekakve ideje, kao i slušati o brojnim mogućnostima i smjerovima u kojima bi se daljnji razvoj mogao kretati.

Danas su se pred nama okupila dva modela pametnih telefona koji svaki na svoj način zamišljaju idealan oblik preklopnog mobitela te se specijaliziraju u svojoj branši. Naš cilj bio je isprobati oba nova pristupa smartphoneima kako bismo vidjeli koji nam se više dopada te koje su prednosti, ali i mane svakog pristupa.

 

Samsung Galaxy Z Flip 11

To su Samsungov novi Galaxy Z Flip koji omogućuje da se smartphone standardnih dimenzija za današnju ponudu može presavinuti kako bi bio kraći, no debljina mu se povećava. Drugi je Huaweijev novi Mate Xs koji iz dimenzija standardnog, ali malo debljeg smartphonea, širi svoja krila te se pretvara u iznimno tanak tablet duplo širi od standardnog mobitela.

Primjena ovakvih uređaja još se po našem mišljenju treba doraditi kako bi se približila standardu na koji smo se navikli jer korisnici nemaju puno povjerena u sitne pokretne mehaničke dijelove koji čine šarke ovakvih mobitela.

Cijena ih pogotovo čini egzotičnima, a Samsung ju opravdava kao pokriće razvoja kojega financiraju upravo rani korisnici kako bi kroz par generacija tehnologija bila dovoljno usavršena za generalnu publiku.

Usporedili su nove preklopne mobitele sa “Edge” verzijama svojih flagshipa koji su donijeli popularne zakrivljene stranice prvo kao opcionalan izgled, a zatim kao ekskluzivan izgled S serije.

 

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Galaxy Z Flip Vs Mate Xs: Pogled u preklopnu budućnost - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.