Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone? - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone?

Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone?

Još jedan niz smartphonea

Donosimo još jedan usporedni test niza pametnih telefona, mahom flagshipa raznih brendova, kako bismo vidjeli može li se pronaći savršeni primjerak.

Mobiteli su, bez sumnje, jedna od najbrže rastućih tehnoloških grana, što po samom obujmu tržišta, što po novotarijama koje uspijevaju smisliti na polugodišnjoj bazi. Sviđa nam se to što ne idu svi u istom smjeru, pa se tu mogu naći različite prednosti različitih modela.

Zato smo odlučili okupiti flagship modele da bismo vidjeli kakva je trenutno situacija na premium tržištu. U isto vrijeme, imamo nekoliko modela (cjenovno mid-range) koji i dalje nude specifične premium pogodnosti do kojih onda možete doći po nižoj cijeni.

Na testu gledamo udarne specifikacije poput zaslona, čipseta i kamera, srednja važnost pridaje se i dalje bateriji i punjenju, operacijskom sustavu, korisnosti aplikacija proizvođača te bloatwareu kojeg dobijete, grijanju mobitela te future-proofingu. Na kraju smo pogledali i dobrodošle sitnice poput opreme koja se dobiva s mobitelom te dizajn i dimenzije.

Naravno da će svaki kupac htjeti nešto drugačije i da se ne svodi sve na “maksimalnu brzinu” čipseta. Ako planirate kupnju jačeg mobitela, svakako pročitajte naše utiske kako biste bili barem malo informiraniji prije kupnje.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test mobitela: Postoji li savršeni smartphone? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.