Silver Star predstavio sProjector moćnih mogućnosti i niske cijene

Silver Star predstavio sProjector moćnih mogućnosti i niske cijene

Silver Starov sProjector omogućava 5 sati filmova, TV-a i gaminga s jednim punjenjem baterija.

Na tržištu se već duže vrijeme nalaze mini ili pico projektori, a ovaj novi projektor sa zanimljivim mogućnostima predstavlja kineska kompanija Silver Star.

Silver Star tvrdi da će ovaj projektor omogućiti gledanje filmova, TV programa, koncerata, sportskih natjecanja, gaminga itd.

sProjector 4

Uređaj ima 1920x1080 projekciju jačine od 1000 lumena, što znači da će mu slika biti puno svjetlija od postojećih mini projektora na tržištu. Projekciju ćete moći "razvući" na dijagonalu od 180 inča, odnosno 4,5 m. Lampa projektora će vam potrajati 15.000 sati rada, dok bateriju omogućuje do 5 sati rada.

sProjector dolazi i s TV Dongleom, podrškom za DVB-T, DVB-T2, ISDB-T i ATSC (korištenje kao pokretni TV tuner), dok se TV program može snimati na SD karticu. Sučelje uređaja je Android 5.1 Lollipop, te nudi i Wi-Fi i Bluetooth 4.0 povezivost, čime se daje mogućnost korištenja i kao Android računalo.

sProjector 3 VIDIClanakVelika

Što se tiče utora za priključivanje, posjeduje HDMI, microUSB, USB, te priključke za slušalice i strujni adapter.

Službena stranica navodi njegovu cijenu od 190 dolara (oko 1.355 kn), što predstavlja jednog od najboljih i najisplativijih mini projektora na tržištu.

sProjector je u sustavu crowdfundinga na Indiegogou skupio 291.761 dolara umjesto traženih 100.000, a prve isporuke se očekuju početkom 2016. godine.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Silver Star predstavio sProjector moćnih mogućnosti i niske cijene - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.