Acerov Z35 gaming monitor dolazi s 200 Hz G-Synca

Acerov Z35 gaming monitor dolazi s 200 Hz G-Synca

Acer je najavio novog člana svoje Predator serije namijenjene gamerima, i to u obliku monitora.

Novi gaming monitor Z35 dolazi s 35-inčnim zakrivljenim ekranom i 21:9 omjerom stranica s rezolucijom od 2560 x 1080 piksela.
Kompanija je objavila u službenom priopćenju kako ovaj monitor može podržavati osvježavanje do 144 Hz u normalnom načinu rada, te do 200 Hz u overclocking načinu rada preko DisplayPort kabla. G-Sync je podržan do te razine osvjetljenja, a tu je i Nvidijina ULBM (Ultra Low Motion Blur) tehnologija.

Acer Z35 monitor 3

Kut vidljivosti mu je 178 stupnjeva, a ima i podršku za sRGB skalu boja od 100 posto, što označava precizno prikazivanje 16,7 milijuna boja.

Posjeduje i Acer Eye Protect, koji dolazi s četiri tehnologije za zaštitu očiju: filtriranjem plavog svjetla, Flicker-less, Acer ComfyView anti-glare i Low-dimming (koji može doći i 10 posto osvjetljenja).

Postolje mu je triangularno, može se mijenjati visina i nagib, a dolazi i s ambijentalnim osvijetljenjem koje ima opcije postavljanja crvene, zelene, plave, bijele i narančaste boje i u četiri različita načina rada.

Acer Z35 monitor 1

Ugrađeni zvučnici s DTS zvukom imaju 9W snagu, dok je prisutna i podrška za GameView i TrueHarmony (za dinamičniji zvuk i efekte). Od ulaza tu su po jedan za HDMI i DisplayPort 1.2.

Dolazi s tri godine garancije, a dostupnost će mu biti krajem ovog mjeseca. Preporučena cijena je 1.100 američkih dolara (oko 7.692 kn).

Acer Z35 monitor 2

Zadnji test Acerovog monitora, XB280HK, možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acerov Z35 gaming monitor dolazi s 200 Hz G-Synca - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.