Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB

Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB

Asus je predstavio novo desktop računalo u ROG seriji, konfigurirano s i7-6700 procesorom i GTX 980 grafičkom karticom.

Model imenom ROG G20CB-I7G980 posjeduje Intelov Core i7 procesor s 3,40 GHz, Intelov H170 čipset i Nvidijinu grafičku karticu GTX 980 s 4 GB.

U 9,5 litarskom kućištu nalazi se i ostale vrhunske komponente, među kojima su i 16GB DDR4-2133 RAM, 256GB SSD i 1TB hard drive.

Ugrađen je i DVD Super Multi Drive, a od konekcija tu su četiri USB 3.0 porta, po dva USB 3.1 i 2.0 porta, po jedan za HDMI i DVI-I te tri za DisplayPort. Novi ROG G20CB također u sebi ima opciju od konfiguriranja osam milijuna boja LED efekata, s novom sinkronizacijom glazbe i multi-color načinima rada.

Posjeduje integrirani termalni dizajn, sa skrivenim kanalom za protok zraka, dok dva interna ventilatora i brončane cijevi pomažu u smanjenju zagrijavanja. Službena stranica proizvoda navodi kako postiže 22dB u stanju mirovanja.

ROG G20CB 2

Što se tiče dizajna, kućište sadrži matiranu površinu crne boje s agresivim linijama i prilagodljivim svjetlosnim efektima do osam milijuna boja.

Uz računalo dolazi i Aegis II aplikacija za nadziranje koja pruža razne korisne informacije, poput korištenja procesora i upozorenja u slučaju da sustav prijeđe razinu temperature i voltaže. Tu je i GameAlive koji omogućava korisniku da snima, editira i dijeli videoisječke svoje igre, dok Boost Launcher oslobađa resurse procesora i memorije za bolji rad. Računalo dolazi i u mnogim drugim varijacijama, koje se tiču slabije grafičke kartice ili procesora i5.

Radi na 64-bitnom sustavu Windows 10 Home, a cijena ovog gamerskog desktop računala je 2,144 dolara (oko 15.073 kn).

Zadnji test njihovog ROG računala, G20AJ, možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusovo novo desktop računalo iz ROG serije, G20CB - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.