"Gamerska republika" najavila Horus GK2000 tipkovnicu s ghostingom od sto posto

"Gamerska republika" najavila Horus GK2000 tipkovnicu s ghostingom od sto posto

Tajvanski Asus najavio je novog člana u svojoj "gamerskoj republici", u obliku mehaničke gaming tipkovnice Horus GK2000.

Marljivi Asus je u zadnje vrijeme najavio i izdao svu silinu proizvoda, među kojima su Cerberus serija periferije, 970 Pro Gaming Aura i tri B150I Pro matične ploče.

Sada predstavljaju vrhunsku izrađenu Horus GK2000 mehaničku žičanu tipkovnicu od 3mm aluminijskih limova koja dolazi s uključenim 32-bitnim mikrokontrolerom i 4 MB memorije za spremanje makro funkcija i postavki osvijetljenja i profila.

Korisnici tako mogu programirati do 80 makro komandi za miš, računalo i medijske kontrolirane funkcije, a može i programirati tipkovnicu za izvršenje kompleksnih naredbi više tipki sa samo jednim pritiskom tipke.

1 ROG GK2000

Pruža im se spremanje do deset mogućih profila u memoriju, koju potom jednostavnom drag and drop opcijom mogu spremiti i prenijeti na tipkovnicu. Dolazi s Cherry MX crvenim mehaničkim switchevima, sa 4mm putanjom tipki i dugovječnošću od 50 milijuna pritisaka. Svaka od tih tipki je pozadinski osvijetljena s crvenim LED-icama, te ergonomski oblikovana za što bolje pisanje ili gaming.

Implementiran je stopostotni ghosting s N-Key rollover tehnologijom, kojom se omogućava da je svaka tipka detektirana, bez obzira na to koliko ih je pritisnuto. Sama funkcija N-Key rollovera može se isključiti putem posebne tipke.

Tu je još i mogućnost LED pozadinskog osvijetljenja u pet načina, s dodatnim koji si korisnik sam može složiti. Tako se može osvijetliti cijela tipkovnica ili pojedine tipke. Prisutne su i multimedijske kontrolne tipke, za glasnoću ili mijenjanje LED efekata.

Ima i podlogu za odmaranje dlana, podesivo podnožje i odvojiv stalak za mobilne uređaje, kojeg korisnici mogu smjestiti u gornjem lijevom ili desnom "krilu" tipkovnice. Ploča tipkovnice ima anodizirani aluminij s brušenim završecima kako bi izgledala agresivno. Od portova tu su dva USB porta na stražnjoj strani, te audio port za headsetove.

Dodatnu posebnost ovoj vrhunskoj tipkovnici daje i dizajnirana torba od neoprena, s ROG logom. U njoj ima posebnih dijelova za spremanje periferije i ostalih dodataka.

ROG GK2000 08

Dužina pletenog kabla iznosi 180 cm, a težina 1700 grama. Za sada nema nikakvih informacija o dostupnosti ili cijeni.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.