MSI predstavio vrhunsku Z170A Krait Gaming 3X matičnu ploču

MSI predstavio vrhunsku Z170A Krait Gaming 3X matičnu ploču

Nova MSI ploča s vrhunskim specifikacijama cilja na gamersku populaciju.

Ni manje od tjedan dana nakon predstavljanja svoje B150M Gaming Pro matične ploče, evo ponovno kompanije, predstavljajući još jednu matičnu ploču za gamere za Z170 platformu.

Nova matična ploča Z170A Krait Gaming 3X podržava šestu generaciju Intelovih Core, Pentium i Celeron procesore za LGA 1151 socket. Dolazi s podrškom za DDR4-3600 memoriju do 64 GB (4 DIMM slota), DDR4 Boost (davanje dodatne snage memoriji), MSI Gaming LAN i Intelov i219 LAN za što što bolji online gaming bez trzanja.

MSI Z170A krait 3x 2

Tu su i njihove klasične opcije MSI Gaming LAN manager za klasificiranje i davanje prioriteta aplikacijama za online igre s osjetljivom latencijom i 15KV zaštita protiv udara groma i statičkog elektriciteta. Game Boost omogućava više FPS-a u igrama pritiskom na jednu tipku, dok Gaming Hotkey opcija omogućava više funkcionalnosti za tipkovnicu, poput dodjeljivanja funkcija i makroa za bilo koju tipku.

Posjeduje Audio Boost 3 s Nahimic zvučnom tehnologijom, za što bolji zvuk kroz osam kanalni HD Audio ili kvalitetne slušalice.
Nahimic tehnologija se koristi u mnogim projektima od strane vojske i aeronautičke industrije, pružajući 7.1 zvuk u visokoj definiciji.

MSI Z170A krait 3x 3

Dolazi s dva puta bržim MSI USB 3.1 Gen2 portom, podržavajući brzinu transfera do 10 Gb/s. Na prednjoj strani nalaze se i četiri USB 3.1 Gen1 porta, zaštićeni od elektrostatičkog izboja prilikom uključivanja ili isključivanja USB uređaja.
Na ploči se nalazi i implementirana zaštita protiv prevelikog napona i kratkog spoja, a EZ Debug LED sa svoja tri crvena LED svjetla (CPU, memorija i VGA) pomažu u nadziranju i otkrivanju mogućeg uzroka kvara.

Službena stranica navodi kako sve komponente imaju certifikat pete vojne klase, što označava stabilnost u ekstremnim uvjetima.

Optimizirana je i za rad s više grafičkih kartica, za SLI i CrossFire sustave. Zahvaljujući pojačanoj željeznoj zaštiti sprječava moguće pucanje i savijanje slota zbog težine kartice.

Uz ploču ATX formata stiže i Gaming port za prilagođavanje postavki miša, OBS streaming softver, MSI Gaming aplikacija (nadzire rad matične i grafičke kartice), Dragon Eye (gledanje YouTubea ili Twitch streama i istovremeno igranje), CPU-Z MSI gaming edition (informacije o glavnim uređajima sustava) i MSI RAMDisk (stvara virtualni drive od sistemske memorije).

RAM screen

Što se tiče portova ima jedan SATA Express i M.2 slot, šest SATAIII, te po četiri porta za USB 2.0 na prednjoj i stražnjoj strani. Podržava RAID 0, 1, 5 i 10 za SATA pohrambene uređaje. Tu je još i po jedan port za HDMI i DVI-D.

Za sada još nema nikakvih podataka o cijeni ili dostupnosti ove ploče.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI predstavio vrhunsku Z170A Krait Gaming 3X matičnu ploču - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.