Thrustmaster objavio Y-350X 7.1 gaming headset u DOOM ediciji

Thrustmaster objavio Y-350X 7.1 gaming headset u DOOM ediciji

Za sve ljubitelje i fanove nadolazeće DOOM igre, Thrustmaster je najavio specijalnu verziju headseta.

Nakon više od desetljeća od izlaska trećeg nastavka DOOM igre (točnije kolovoz 2004.godine), konačno je najavljen nastavak koji u sebi nema oznake 4, već samo ime. Prošli vikend je krenuo i open beta za multiplayer igru DOOM-a. Sama igra izlazi 13. svibnja, a u susret igri kompanija Thrustmaster je najavila i Y-350X 7.1 gaming headset u DOOM ediciji.

y350x doom

Gaming headset obilježen je vrhunskim detaljima i najnovijim tehnologijama, dolazeći s velikim 60 mm driverima, koji su kombinirani s pojačanim bassom. Kompanija je odabrala AM3D tehnologiju, omogućujući 7.1 zvučni sustav kako bi igrači dobili maksimalnu kvalitetu zvuka. Novi headset izdan je od strane Thrustmasterovog R and D tima, predstavljajući se kao službeno licenciran proizvod za Xbox One i Windows.

Mikrofon je unidirekcijski, pogodan za namještanje u bilo kojoj poziciji te lako odvojiv. Sa headsetom dolazi i Y Sound Commander i Y Power Pack.

Y Sound Commander je baza za kontrolu zvuka koja upravlja virtualnim 7.1 zvukom i opcijama za glasnoću, bass, chat. Posjeduje i unikatnu opciju koja uključuje osvjetljenje real-time indikatora za instantni pregled statusa. Arsenal je oboružan i s ugrađenom zvučnom karticom, kako bi gameri mogli mijenjati opcije bez smetnji.

soundcommanderdoom 3

Y Power Pack pruža vlastiti izvor napajanja, kako bi bežični gamepad mogao što duže izdržati. Omogućeno je gamerima da u isti tren igraju i pune headset. Oba dvije slušalice napravljene su od stopostotne memorijske pjene za što bolju udobnost.

Y 350X Y Power Pack

Y-350X bit će dostupan od istog dana kao i sama igra, 13. svibnja, po preporučenoj cijeni od 130 funti (oko 1.225 kn).

Kompanija također pruža specjialnu DOOM ediciju svog univerzalnog gaming headseta, Y-300CPX, po preporučenoj cijeni od 50 funti (oko 471 kn).

packshoty300cpx doomedition copie

Dostupan će biti na isti dan kao i prethodnik. No, za razliku od njega, Y-300CPX podržava i XBox One i 360, PS3 i PS4 te računalo.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Thrustmaster objavio Y-350X 7.1 gaming headset u DOOM ediciji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.