Acerova Predator serija dobila tri nova člana: monitor, stolno i prijenosno računalo

Acerova Predator serija dobila tri nova člana: monitor, stolno i prijenosno računalo

Acer ažurira svoju Predator seriju sa 17-inčnim prijenosnikom, stolnim računalom G1 i zakrivljenim Z1 monitorom.

Na nedavnom predstavljanju svojih proizvoda u New Yorku, Acer je najavio i nekoliko modela za svoju Predator seriju

Novi Acerov gaming laptop zove se Predator 17 X, dolazeći sa 17-inčnim ekranom i opcijama rezolucije ekrana od Full HD do Ultra HD. Najavljeni procesor bit će Intelov i7-6820HK, sposoban za overclocking na 4 GHz (dolazi s taktom od 3,6 GHz). Ugrađena GTX 980 kartica može se također tweakati do 1310 MHz. Podržana je DDR4-2133 memorija.

High-end komponente hlade tri ventilatora kombinirana s internom komorom hladnjaka, dok je za pitanje pohrane osigurano tri NVMe PCIe SSD-ova u RAID0. Aeroblade ventilator lociran blizu GPU koristi svjetski najtanije metalne oštrice kako bi ojačao brzinu ventiltora i smanjio buku. Uključen je i DustDefender i CoolBoost, koji koristi dualne brze ventilatore sa suprotnom rotacijom koji rješavaju prašinu i poboljšavaju rasap topline.

Posjeduje G-Sync, USB-C Thunderbolt 3 port te Killer DoubleShot Pro za optimizaciju bandwidtha. Putem PredatorSense moguće je kontrolirati i prilagođavati mnoge opcije, poput RGB osvjetljenja tipkovnice i overclockinga.

Dostupan će biti u lipnju, po početnoj cijeni od 2499 eura (oko 20.337 kn).

U istom mjesecu dostupno će biti i Predator G1 stolno računalo. 16-litarsko kućište podržava GeForce grafičke kartice sve do Titan X verzije. Po pitanju procesora Acer će dati veliki raspon Skylake procesora. Sustav može primiti do 64 GB DDR4 memorije i standardne hard diskove (do 4 TB) i SSD-ove (do 512 GB). Dolazi s USB 3.1 Type-C Gen.2 konektorom. Podržan je G-Sync i Killer DoubleShot Pro, koji bira najbržu mrežnu konkeciju i šalje podatke preko tog sučelja.

Početna cijena bit će 1199 eura (oko 9.034 kn).

Acerova nova Predator Z1 serija monitora dolazit će u verzijama od 31,5-inča, 30 i 27-inča. Svi modeli imat će G-Sync. Model od 30 inča sadrži 1800R ultra-široki FHD (2560 x 1080) ekran i 21:9 rezoluciju. Pokriva sto posto sRGB raspon boje, dok mu je odziv 4 ms. Osvježavanje iznosi do 200 Hz, a stupnjevi gledanja iznose do 178 stupnjeva. Određeni modeli uključuju ambijentalno svjetlo koje pruža višestruke i prilagodljive boje (crvena, narančasta, zelena, plava i bijela) i stilove. Također, uključuje i gaming opcije poput AcerVisionCare i BlueLight Shield za što manji umor očiju. Za sada nema nikakvih informacija o ostala dva modela.

Dostupni će biti također u istom mjesecu, po početnoj cijeni od 599 eura (oko 4.513 kn).

Našu recenziju njihovog Predator prijenosnika 17 G9-791 možete pronaći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Acerova Predator serija dobila tri nova člana: monitor, stolno i prijenosno računalo - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.