CES2020: XPG predstavio sve od miša do kompletnog računala

CES2020: XPG predstavio sve od miša do kompletnog računala

XPG, robna marka proizvoda visokih performansi za igrače, e-sportaše i ljubitelje tehnologije, na sajmu CES 2020 u Las Vegasu je predstavila svoju najnoviju ponudu proizvoda ekstremnih performansi.

Među izloženim proizvodima su cjelokupna ponuda periferije i dodataka za igrače, komponente za PC, DDR4 moduli i SSD-ovi. XPG je uz to prvi put predstaviti svoje novo prijenosno računalo, mini PC i monitor za igrače, čime je ova robna marka ušla na tržište PC sustava.

 

Prijenosno računalo XPG XENIA, monitor PHOTON i mini PC GAIA – upoznajte X, P i G

Na XPG-ovu štandu posjetitelji mogu ekskluzivno vidjeti novo prijenosno računalo XPG XENIA 15. To prijenosno računalo s Full HD IPS zaslonom dijagonale 15,6 inča razvijeno je u suradnji s Intelom, ima procesor Intel® Core™ i7 najnovije, 9. generacije i XPG-ov vlastiti nagrađivani SSD SX8200 Pro M.2.

XPG XENIA

 

 

Svi koji radije igraju na stolnom računalu mogu isprobati mini PC XPG GAIA, također razvijen u suradnji s Intelom, koji ima kompaktno kućište zapremine 5 litara, swappable PCI utor u koji se mogu stavljati kartice dužine do 8 inča i 500-vatno certificirano kompaktno napajanje 80 PLUS® Platinum.

XPG GAIA

 

XPG PHOTON je 27-inčni IPS zaslon s tehnologijom Vivid Color® Eye-Safe Display tvrtke PixelDisplay Inc., koja je sada prvi put implementirana u jedan igrački monitor.

XPG PHOTON

 

Ta nova tehnologija nudi manje naprezanje vida tijekom noćnog igranja tako što uklanja štetno plavo svjetlo, a da pritom boje nisu isprane i prljavosmeđe te bez upotrebe premaza ili naočala koje blokiraju plavo svjetlo.

 

Okomito full tower kućište XPG VOLTA – stvoreno za vrhunske igrače

Veličina JEST važna, a ovo ekstremno konceptno tower kućište XPG VOLTA veće od života nudi okomito strujanje zraka te moderan čist i cilindričan dizajn premium metalnog izgleda sa staklenim dijelovima i RGB efektima – pravo je estetsko osvježenje.

Tijelo je standardno, bez dodatnog troška, opremljeno četirima kotačima koji se vrte u više smjerova. U vrlo prostranu unutrašnjost stanu E-ATX matične ploče, tri grafičke kartice maksimalne veličine i više hladnjaka na vrlo praktičnom kliznom pladnju.

 

XPG SSD-ovi i DRAM

Na štandu se može vidjeti i XPG-ova cjelokupna ponuda DRAM modula i SSD-ova. Među njima su tri nova konceptna PCIe Gen4 SSD-a (SAGE, INDIGO i PEARL) s brzinama čitanja/pisanja do 7000/6000 Mb/s i podrškom za NVMe 1.4 i najnoviju AMD-ovu platformu.

Stoga su ti SSD-ovi savršen izbor za igrače, kreativce i 5G primjene. Na XPG-ovu štandu bit će predstavljeni i SSD-ovi SU630 i SX8100, oba kapaciteta do 4 TB.

Tu će biti i vanjski SSD-ovi SE900G i SE770G RGB iz iste linije. Njihove su performanse pisanja do 2000 MB/s. XPG će predstaviti i dva nova konceptna RGB DRAM modula (XPG DARKMOON i XPG SYDYRU) s frekvencijama do 4800 MHz i kapacitetima do 32 GB.

 

Proizvodi XPG Hero

XPG PRECOG su slušalice s mikrofonom za igrače s dinamičkim elektrostatičkim zvučnicima i ergonomskog dizajna. Stvorene za epsku kvalitetu zvuka s certifikatom koji jamči visoku razlučivost, ove slušalice pokrivaju visoke i niske frekvencije i daju korisniku čist zvuk bez izobličenja te poseban način rada u FPS-ovima za poboljšano otkrivanje lokacije protivnika.

Vrhunski miš za igrače XPG HEADSHOT krasi ultralagana izvedba zahvaljujući svestranoj rešetkastoj strukturi i materijalima.

Oslanjajući se na XPG-ov modul umjetne inteligencije, taj miš se može personalizirati na temelju točne veličine igračeva dlana, preferencija stiska, površine, završne obrade i prilagođenih elemenata dizajna kao što su ime avatara ili logotip tima.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

CES2020: XPG predstavio sve od miša do kompletnog računala - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.