Laptopi za sve namijene  do 7500 kuna

Laptopi za sve namijene do 7500 kuna

Dvije su vrste korisnika. Oni koju kupuju prijenosno računalo za posebnu namjenu kao što je gaming ili posao te oni koji traže laptop za sve moguće namjene.

Upravo za potonje sučelili smo tri kvalitetna all-round uređaja koji će zadovoljiti kvalitetom izrade, performansama i dodatnim mogućnostima. S obzirom da se radi o uređaju za multimedio, posao, office namjenu ali i povremeni gaming odlučili smo se za troboj uređaja sa snažnim procesorom, dodatnom grafičkom karticom, obveznim SSD-om te minimalno 8GB radne memorije.


HP Omen Gaming 15-dc0018nm

Omen je HP-ov eksluzivni brand namijenjen gamerima. Ono što trebate znati da ako je laptop dobar izbor za igranje, biti će odličan i u ostalim namjenama. I baš je to slučaj s Omen modelom koji nudi snažne performanse s kombinacijom Core i5 8300 procesora osme generacije i Nvidijine GTX1050 grafičke kartice. Uz bezbrižno igranje na FullHD rezoluciji najnovijih igara, snažan hardver i kvalitetan IPS ekran uz odlične audio karakteristike ovaj laptop stavljaju u kategoriju gotovo desktop replacementa. Prijenosnik ima odličnu kombinaciju diskova sa SSD-om od čak 256 GB i terabajtnim diskom. Tu je i pozadinski osvijetljena RGB tipkovnica s posebno izdvojenim WASD tipkama te prostrani touchpad s dvije odvojene tipke miša. Kompaktan i za gaming laptop ne pretežak laptop koji će zadovoljiti igrače, ali i sve druge korisnike.

Plus: Snažan hardver, performanse, spremišni prostor, IPS ekran, RGB tipkovnica

Minus: Masa, voljeli bi vidjeti više od 8 GB radne memorije

Cijena: 7.499 kn

hp omega

hpt


Dell Inspiron 5482 N0621

Dell je s novim serijama Inspirona 5482 zadržao dodirni ekran ali ne i 2-u-1 funkcionalnost. I dalje se radi o kompaktnom, stilski privlačnom uređaju s kvalitetnim aluminijskim kućištem. Ultra prijenosan i snažan, Inspiron 5482 kao da je složen za generaciju Milenijalaca. Uređaj dolazi s četverojezgrenim procesorom Core i5 8265U, a s njim u paru radi 8 GB radne memorije i SSD solidne veličine 256 GB. Inspiron bi mogao biti idealan za rad na cjelovitim eventima, za digitalne nomade koji vole pisati u pokretu ili ako jednostavno želite lagan i kvalitetno izrađen laptop s odličnim IPS ekranom. Ne treba zaboraviti MX130 grafiku s kojom ćete moći igrati i većinu igara.

Plus: MX130 grafika, IPS ekran, aluminijsko kućište

Minus: težina od 1,75 kg je malo prevelika za 14-inčni konvertibilac

Cijena: 7.299 kn

dell ins

dellt


Lenovo Ideapad 530s-14 81EU00S5SC

Ideapad 530s donosi minimalistički dizajn s aluminijskim kućištem, debljinom od samo 16,4mm te masom od 1,49 kg. Stil i dizajn su glavne prodajne točke, a u ukupno kompaktno rješenje uklapa se 14’’ dodirni IPS ekran koji dolazi s vrlo tankim obrubom, što je trend koji postoji kod laptopa, pametnih telefona, monitora i televizora. Uz stil, Lenovo je u ovaj laptop upakirao prilično jak hardveraj. Kombinacija 512 GB SSD-a i jakog i5 procesora osme generacije s četiri fizičke jezgre osigurat će fenomenalno korisničko iskustvo, brzinu i responzivnost sustava. Sa 8 GB radne memorije sve vaše osnovne potrebe bit će zadovoljene, a tu je i Nvidia MX130 grafika koja će na njegovom FullHD ekranu omogućiti ugodno igranje, mada ćete kod nekih naslova se morati poigrati s kvalitetom i moguće rezolucijom da dobijete potpuno igrivo iskustvo.

Plus: Dizajn, ergonomija, kvaliteta izrade, performanse, ekran

Minus: voljeli bi vidjeti MX150 i više od 8GB RAM-a

Cijena: 7.149 kn

le

lenovot

(Stranica 1 od 4)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 4)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Laptopi za sve namijene  do 7500 kuna - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.