Veliki vodič sa savjetima: Poboljšajte performanse vaše WiFi mreže - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Veliki vodič sa savjetima: Poboljšajte performanse vaše WiFi mreže

Veliki vodič sa savjetima: Poboljšajte performanse vaše WiFi mreže

Kako boostati performanse WiFi mreža

Našli smo se u nekim novim vremenima kada nije poželjno zvati „majstora“ u kuću ako sami možemo riješiti problem. U toj „novoj stvarnosti“ svaki dom mora imati barem jednog mrežnog administratora.

Odjednom je preko noći Internet postao najvažnija sporedna stvar na svijetu. Putem interneta idemo u školu, na posao, a nakon obavljenih obaveza, neki će posegnuti za YouTubeom ili Netflixom, dok će drugi za Steamom ili Epic Games servisom koji nude pregršt besplatnih igara. O kojoj god Internet aktivnosti se radilo, vrlo je lako zagušiti mrežni promet.

 Kako bi tih problema bilo što manje, potrebno je razumjeti tehnologiju bežičnih mreža te podesiti vaše Wi-Fi uređaje da bi se što pristojnije ponašali na mreži.

Mislite li da ste jedan od onih koji nemaju problema s „gužvom“ na mreži, instalirajte si Epic Games servis koji svaki tjedan besplatno nudi jednu ili dvije igre pa ćete nakon nekog vremena pronaći naslove za sve članove obitelji, kako za najmlađe, tako i za one starije.

 

fiber 4814456

Naravno, šalimo se kad kažemo da bi jedan gejming servis mogao stvoriti probleme. No svakako, što je više uređaja (laptopi, tableti, mobiteli, desktop računala, igraće konzole), veća je gužva „na cesti“, a danas svaki dom teži eleganciji pa se želimo u što većoj mjeri riješiti kablova.

Pritom nipošto ne smijemo zaboraviti da je bežična mreža najlakši prolaz prema vašem domu, a to onda znači i povredu intime zbog sveprisutnih kamera na današnjim računalima, mobitelima, ali i televizorima.

Upravo iz tog sigurnosnog kuta gledanja bilo poželjno ponekad promijeniti Wi-Fi password u neki još duži te pogledati popis uređaja koji se u posljednje vrijeme spojio na mrežu.

 

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Veliki vodič sa savjetima: Poboljšajte performanse vaše WiFi mreže - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.