Laptopi mjeseca s USB Type C konektorom - 3.5 out of 5 based on 2 votes
Laptopi mjeseca s USB Type C konektorom

Laptopi mjeseca s USB Type C konektorom

Svijet baziran na jednom kabelu. Dugo sanjani san postaje konačno stvarnost pa se sve više približavamo tome da ćemo sa sobom morati nositi samo jedan kabel i punjač za punjenje mobitela i laptopa. Uz to, USB Type C standard nam omogućuje i prijenos videa putem jednog kabela, što nam ponovno otvara mogućnosti zanimljivih dodataka. 

Laptopi s Type C standardom su nam ovaj mjesec tema, pa smo uz „revolucionarni“ Macbook od prošle godine, konačno pronašli i neke Windows konkurente.

LG 27UD88-W

ZA: LG-ov 27 inčni 4K monitor opremljen je IPS matricom koja je prevučena matiranom površinom. Unatoč matiranju, osvjetljenje je odlično, kao i kutovi gledanja, bez nedostatka odsjaja kao kod glossy ekrana. Monitor je podesiv po visini i moguće ga je zakrenuti u portretnu orijentaciju. Sa stražnje strane nalazimo dva USB porta koji posjeduju quickcharge funkciju pa će se pored spajanja periferije putem monitora moći puniti i mobilni uređaji. Monitor se na laptope spaja putem USB Type C kabela, pa se za konekciju s računalom treba koristiti samo jedan kabel. Uz prijenos slike, laptop se istovremeno može i puniti, ali i monitor koristiti kao USB hub, zbog veće protočnosti Type C standarda.
PROTIV: Dostupan je samo u bijeloj boji, no to je ipak sa stražnje strane pa se i neće vidjeti toliko. Nema ugrađene zvučnike, koji kakvi god da bili, vrlo vjerojatno bi bili bolji od onih na tanašnim ultrabookovima. Postolje je neobično glomazno, pogotovo ako u obzir uzmemo tankoću obruba oko panela.

0 LG 27UD88 W


Cijena: £530
VIĐENO U: Amazon.co.uk

 

 

 

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Laptopi mjeseca s USB Type C konektorom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.