Božićni palac gore za kupnju- Koji bluetooth prijenosni zvučnik odabrati?

Božićni palac gore za kupnju- Koji bluetooth prijenosni zvučnik odabrati?

Top 5 bluetooth zvučnika

Dok su slušalice super ako glazbu slušate sami, jednom kada dođete doma ili odete negdje s ekipom, najbolje je opustiti se i ispuniti prostor glazbom na vrhunskim zvučnicima koji se, naravno, bežično spajaju na mobitel.

PRO TIP: Bluetooth zvučnici dijele se na one koje pokreće baterija, te one koji ostaju pogonjeni strujom iz mreže. Odlučite da li vam je bitnija ukupna snaga ili praktičnost prenosivosti. Također potražite modele s podrškom za Bluetooth 5.0.

BOSE Home Speaker 500 s markicom

BOSE Home Speaker 500

Za: BOSE je, kao brend premium audio rješenja, na tržište izbacio na prvi pogled jednostavan, relativno malen zvučnik za kućnu upotrebu. No, odlikuje se pametnim sustavom, integracijom s mobitelom putem aplikacije, kao i direktnom vezom s popularnim uslugama za streamanje glazbe. Povrh toga dolazi i sa zaslonom u boji za pružanje informacija, a zvuk koji proizvodi jednostavno je odličan. Vrlo visoka glasnoća, duboki bass te stereo zvuk koji je dizajniran da iskoristi zidove prostorije za vrhunsko ozvučenje.
Protiv: Zvučnik dolazi i po premium cijeni koja se mnogima neće dopasti, a sam sustav prvog postavljanja zvučnika manje je nego idealan, te će vam biti potrebno strpljenje.
Dimenzije: 20,3 x 17 x 11 cm
Težina: 2,15 kg
Cijena: 3.199,00 kn
Viđen U: Se-mark.hr

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju- Koji bluetooth prijenosni zvučnik odabrati? - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.