Palac gore za kupnju- gaming periferija

Palac gore za kupnju- gaming periferija

Jednom kada složite idealan gaming PC build, priča nije gotova.

Ostaje kupnja periferije koja će itekako utjecati na ukupan dojam korištenja vašeg novog računala ili pak osvježavanja postojećeg builda novom periferijom. Izbor je velik, a RGB suptilan. Kako bi vam olakšali odabir probrali smo ponajbolje modele miševa tipkovnica i druge periferije za ugodno igranje.

Logitech G Pro X
Logitech G Pro X

ZA: Slušalice za gaming nisu lak odabir s obzirom na veliku ponudu trenutno dostupnu na tržištu, kao i razne feature koji ne olakšavaju odabir. G Pro X su dizajnom suzdržane, no već prvi pogled jasno otkriva kako se radi o premium headsetu. U fokusu slušalica je vrhunska reprodukcija zvuka koju postiže korištenjem 50 mm Pro-G drivera s Hybrid mesh konstrukcijom za precizniju separaciju frekvencija kako bi se svi zvukovi kristalno čisto reproducirali u svakoj situaciji. Virtualno surround iskustvo optimizirano je DTS Headphone: X 2.0 tehnologijom za još precizniju izolaciju smjera iz kojeg zvukovi dolaze. Od materijala, konstrukciju čine aluminij i čelik za kritične dijelove koji povezuju same slušalice, a sve je omotano memorijskom pjenom i umjetnom kožom, dok pokrovi za uši dolaze i u verziji s tkaninom kako bi svatko mogao koristiti idealnu mu kombinaciju. Mikrofon na slušalicama također je optimiziran od poznatog brenda Blue Vo!ce kako biste bili jasni i kada u prostoriji ima pozadinskog šuma. Na kraju, napomenimo da je riječ o bežičnim slušalicama koje koriste Logitechovu Lightspeed tehnologiju za munjevit prijenos audio signala bez ikakvog kašnjenja u usporedbi sa žičanim rješenjem. Baterija traje i preko 20 sati, a domet od 15 metara osigurava konekciju i ako skoknete do kuhinje.
PROTIV: Za razliku od ostatka ponude, nemate opciju biranja boja

Težina: 370 g
Driver: Hybrid mesh Pro-G 50 mm
Baterija: 20 sati
Povezivanje: Lightspeed s USB dodatkom
Jastučići za uši: Memorijska pjena sa kožom ili tkaninom
Viđeno: Links.hr
Cijena: 1.424,05 kuna


Gamenote Set 4u1
Gamenote Set 4u1

ZA: GamenoteSet je, kako ime kaže, skup osnovne periferije. Riječ je o paketu u kojem dobivate miš, tipkovnicu, slušalice i podlogu za miša. Miš ima sedam programabilnih tipki, četiri razine DPI-ja od 800 do 2400 DPI, kao i optički senzor. Tipkovnica je full-size model s numeričkim dodatkom, kao i multimedijskim tipkama na vrhu. Bitno je naglasiti kako miš i tipkovnica imaju RGB rasvjetu koja pomaže u tipkanju u večernjim satima. Slušalice su naglavni gaming headset s mikrofonom te koriste velike 40 mm drivere koji mogu imati vjernu interpretaciju zvuka, od gaminga do glazbe, zahvaljujući odazivu od 20 – 20.000 Hz. Slušalice za povezivanje imaju USB priključak kao i 3,5 mm audio jack. Na kraju je tu i podloga za miš koja će zahvaljujući 250 x 210 mm površine omogućiti značajnu površinu za pokrete i u FPS naslovima, a omogućuje lako klizanje miša sa specijalnom mesh tkaninom.
PROTIV: Kako bi se postigla tražena cijena, materijali su od nešto osjetljivije plastike.
Dimenzije tipkovnice: 471 x 215 x 36 mm
Povezivanje periferije: USB žica, 1,5 m
Driver slušalica: 40 mm
Dimenzije podloge miša: 250 x 210 x 2 mm
DPI miša: 800/1200/1600/2400 DPI
Viđeno: Handyshop.hr
Cijena: 339,00 kuna


Logitech Pro X Superlight miš

Logitech Pro X Superlight

ZA: Ako ste kompetitivni u multiplayer igrama, ovaj miš bit će pravi gem u vašem arsenalu. Specifično je redizajniran kako bi bio najlakši wireless miš kojeg možete kupiti, s vrhunskim performansama bez kompromisa. Koristi se njihov flagship HERO 25K senzor, miš koristi Lightspeed tehnologiju za prijavljivanje stanja pri brzini do 1000Hz, a dugotrajna baterija osigurava da ne ostanete bez struje za vrijeme gaminga. Donja strana ima velike padove od PTFE plastike koja maksimizira proklizavanje kako bi mišem bilo što lakše upravljati, a tu je i Logitechov sustav za bežično punjenje u obliku zamjenjivih padova s donje strane. Kupnjom PowerPlay podloge jednostavno stavite novi pad u miša i uživajte u bežičnom punjenju za gaming bez stajanja. Miš ima svega 60 grama iako ne koristi mesh dizajn, a za korisnike kojima je matirana plastika previše skliska za vrijeme agresivnijeg gaminga, dobivate i gumirane naljepnice za miša kojim značajno pojačavate grip.
PROTIV: Imajte na umu da miš nema RGB rasvjetu kako bi se uštedjelo na težini i bateriji. Ipak, dobra stvar je da dolazi u dvije boje (crna i bijela).

Težina: 60 g
Senzor: HERO, 400 IPS, 40G, 25K DPI
Baterija: 70 sati
Povezivanje: Lightspeed sa USB dodatkom
Dodaci: PTFE nožice, naljepnice za dodatan grip miša
Viđeno: Links.hr
Cijena: 1.139,05 kuna


Razer Huntsman
Razer Huntsman opto-mehanička tipkovnica

ZA: Mehaničke tipkovnice danas su već standardan alat svakog gamera, a njihov dug životni vijek svakako kupnju čini atraktivnijom. Switchevi su lagani, imaju taktilni klikav odziv pri registraciji pritiska, dodatno su stabilizirani kako tipke ne bi “plesale” kada pređete preko njih, a tu je naravno i rasvjeta za svaki gumb. Kod switcheva zadatak prepoznavanja obavlja optički senzor, što produljuje vijek trajanja switcha, kao i bržu reakciju na pritisak. Sama tipkovnica ima klasičan raspored s numeričkim dodatkom te je relativno tanka s tamnom brušenom aluminijskom površinom za atraktivan dizajn. Dolazi u još dvije boje ako želite sinkronizirati izgled periferije.
PROTIV: Nemate opcije biranja tipa switcha
Vrsta switcha: Mehanički dizajn, optička registracija pritiska
Boje i osvjetljenje: Tri boje, puno ARGB osvjetljenje tipki
Softver: Synapse 3 za kontrolu tipkovnice, memoriranje profila
Izdržljivost tipki: Do 100 milijuna klikova, stabilizirani gumbi
Dizajn: Puna tipkovnica s numeričkim dodatkom
Viđeno: Hgshop.hr
Cijena: 999,00 kuna


Thrustmaster T300 RS GT Edition
Thrustmaster T300 RS GT Edition

ZA: Bilo da je riječ o simulacijama ili zabavnim arkadnim igrama, smatramo da gaming utrke jednostavno nisu potpune bez dodanog volana i pedala jer tek onda možete osjetiti istinski doživljaj jurcanja u zavoje kakav vam igre mogu pružiti. Dizajniran s PlayStation gumbima, no bez problema se može koristiti i na računalu. Na volanu dobivate i shiftere te se u setu dobivaju i tri pedale metalne konstrukcije i realističnog odaziva. Volan također koristi izdržljiv elektromotor za pružanje povratnih reakcija iz igre, kao i realno upravljanje poput onog na pravom autu. Ovaj set popularan je jer se može rastavljati, a na tržištu ima različitih dodataka s drugačijim dizajnom za kasniju kupnju.
PROTIV: Skupi dodaci, orijentiran na Playstation
Pogon: Servo motor s 1080° zakretanja
Kontrole: Dodatne pedale i Playstation 4 gumbi na volanu
Odziv: Elektromotor koristi Force Feedback tehnologiju
Dodaci: Zamjenski volani, zamjenske pedale, dodatni mjenjači
Promjer volana: 28 cm
Viđeno: Gamershop.hr
Cijena: 2.666,00 kuna

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju- gaming periferija - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.