Koju gaming  konfiguraciju odabrati do 7000 kuna - TEST TOP 5 gaming PC-a - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Koju gaming  konfiguraciju odabrati do 7000 kuna - TEST TOP 5 gaming PC-a

Koju gaming  konfiguraciju odabrati do 7000 kuna - TEST TOP 5 gaming PC-a

Gaming s Nvidia grafikom

Gotovo svaka IT trgovina u svojoj ponudi ima složene konfiguracije, a umjesto da samo pokupimo već napravljena računala, od trgovina smo tražili da za nas ekskluzivno slože posebne Vidilab gaming jurilice do 7000 kn

S obzirom da smo mislima ostali u ljetnom modu rada, smislili smo foru da top hrvatske IT trgovine zaposlimo na zadatku slaganja idealne gaming konfiguracije. Upute su bile jednostave, složite nam Vidilab gaming konfiguraciju, a gornja cjenovna granica neka bude 7000 kuna. I dok su konfiguracije pristizale, naš download se na 100 Mbps mreži užario, Steam testna baterija smjestila se na diskove i  zaronili smo u zahtjevan zadatak testiranja gaming konfiguracija.

Tehnologija opt
Zločesti mineri koji rudare i kopaju Bitcoin i Ehterium odavde do Austrije pokupovali su sve Radeonke, pa su malo ubili raznolikost konfiguracija u grafikama, ali GTX 1060 koja se pojavljuje u različitim iteracijama, definitivno je za ovaj cjenovni rang best buy za igranje. Svidjelo nam se da sve konfiguracije dolaze sa SSD-om koji se nakon dosta godina prisustva konačno ustoličio kao nezaobilazna komponenta. Kod procesora i dalje se više vjeruje Intelu, ali AMD Ryzen ipak polako dobiva svoje mjesto pod suncem. Nakon detaljnog testiranja, bacili smo se na predstavljanje naših Top 5 konfiguracija.

(Stranica 1 od 9)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 9)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Koju gaming  konfiguraciju odabrati do 7000 kuna - TEST TOP 5 gaming PC-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.