Kako složiti super kućni ured - 1.0 out of 5 based on 1 vote
Kako složiti super kućni ured

Kako složiti super kućni ured

Što odabrati za super home office?

Dva monitora, snažna konfiguracija, NAS s dva diska, Mesh uređaj za bolju kvalitetu mreže, odlična periferija i sigurno softversko rješenje osnova su naše komunikacijske sobe spremne za podulju izolaciju


Iako se nadamo da će COVID-19 pandemija polako početi jenjavati, nije na odmet biti spreman za radnu jesen od kuće. Bez obzira na scenarij, mi smo napravili radno mjesto za udaljeni rad koje smo nazvali komunikacijska soba. Ideja je bila staviti sve ono što nama i većini potencijalnih zaposlenika treba za kvalitatan rad i neprekinutu sigurnu komunikaciju od kuće ili iz garaže.

komunikacijska soba
Naš radni setup složili smo od dva nova vrlo kvalitetna Philipsova 276C8 IPS 27 inčna monitora koji imaju tanke rubove i stalke u koje idu žice tako da stol ima bolji cable management. Kao hardverska osnova radne stanice služi nam konfiguracija pogonjena novim AMD Ryzen 9 3900XT procesorom s 12 jezgri, brzim SSD-om i 16 GB radne memorije. Koristili smo i HP Pavilion Gaming prijenosnik na kojemu smo pratili portale, održavali komunikaciju preko instant messaginga i s web kamerom sudjelovali na sastancima. D-Link mesh sustav pobrinuo se da nam svi spojenu uređaji imaju ujednačen i kvalitetan Wi-Fi signal. IP kamera istog proizvođača podešena je za nadzor vrijedne opreme kada nismo za radnim mjestom i porukom nas obavještava o pokretima i promjenama. Sve podatke backupiramo na Synology NAS DS720 + čime imamo redundantne materijale i brzo dijeljenje u našem osobnom Cloudu. White Shark Spartan mehanička tipkovnica je bio naš odabir periferije zajedno s eShark mišem. Za spajanje s redakcijom koristili smo poslovno profesionalno rješenje A1 Officebox Corporate Access koje omogućuje direktno podatkovno spajanje na internu mrežu tvrtke. Pametni telefon može biti koristan alat kada drugi sustavi zakažu. Koristili smo Samsung Galaxy S20+ koji se samo USB kablom pretvara u desktop okruženje pomoću Samsung Dex aplikacije.

(Stranica 1 od 6)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 6)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kako složiti super kućni ured - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.